Leertijduitbreiding

Onze school staat in een focuswijk en dat betekent dat de gemeente Rotterdam extra faciliteiten beschikbaar heeft gesteld. Op alle basisscholen in focuswijken gaan kinderen 6 uur langer naar school (groepen 3 tot en met 8). Doel is om de resultaten van de kinderen (verder) te verhogen.

Wij gebruiken de extra leertijd voor de hoofdvakken rekenen, taal en begrijpend lezen maar hebben ook bijzondere vakken die enerzijds een verrijking zijn voor de algemene ontwikkeling van de leerlingen maar ook ondersteunend zijn aan de hoofdvakken.

Bijzondere vakken op onze school zijn:

Daarnaast bieden wij nog een aantal vrijwillige activiteiten aan:

En er is een prettige samenwerking met sportclub Feyenoord en de Schoolsportvereniging. Wij hopen dat ook dit jaar weer veel kinderen aan de vrijwillige activiteiten meedoen!