Wilt u meer informatie?

 

Wilt u na het lezen van onze website de school eens komen bezoeken? U bent altijd welkom om, ook zonder afspraak, onze school te bezoeken. Wanneer u echter bij ons langs komt zonder afspraak kunnen wij u niet garanderen dat er altijd iemand beschikbaar is voor een rondleiding of voor het beantwoorden van al uw vragen. Daarom adviseren wij u om toch een vrijblijvende afspraak te maken.

Indien u – na een rondleiding en eventueel ook bezoeken aan andere scholen – hebt besloten dat u uw kind wilt inschrijven op onze school, adviseren wij u ook om een afspraak te maken voor de inschrijving. Dan weet u zeker dat er op dat moment ook iemand aanwezig is om de inschrijving te kunnen doen. Inschrijvingen worden alleen gedaan door de leden van het management team. Voor inschrijving is het van belang om het identiteitsbewijs van het kind mee te nemen en ook het pasje van de ziektekostenverzekeraar. In het kader van de privacy maken wij geen kopie meer van het identiteitsbewijs maar zien wij het graag in om de juiste gegevens zoals BSN nummer vast te leggen in onze administratie.

Voor het maken van een afpsraak voor een vrijblijvende rondleiding of inschrijving kunt u bellen naar de locatie waar u interesse in heeft of waar u uw kind wilt inschrijven.

Delen: