Nieuwbouw

 

Onze school is nu nog gevestigd op twee locaties in de wijk, aan de Joubertstraat en aan de Christiaan de Wetstraat, maar dat gaat veranderen.

De Afrikaanderwijk, waar onze school middenin staat, ondergaat momenteel een flinke transformatie. Zo heeft onder andere nieuwbouw tussen de Bloemfonteinstraat en de Brede Hilledijk de buurt een impuls gegeven en ook de bestaande woningen en winkels hebben een welverdiende opknapbeurt gekregen.

En nu, na meerdere jaren wachten, kunnen ook wij uitkijken naar een nieuw gebouw. Deze komt te liggen aan de rand van de Afrikaanderwijk in de zogenaamde Leeuwenkuil. Het is een braakliggend terrein tussen de Hilledijk, Paul Krugerstraat en de Jacominastraat waar appartementen en eengezinswoningen gebouwd gaan worden met in het midden een groene oase. Onze school komt aan de Jacominastraat te liggen aan de rand van de Kuil tegen een parkje aan en zal goed bereikbaar zijn via de Paul Krugerstraat.

De verwachting is dat we in het schooljaar 2022-2023 het nieuwe pand kunnen betrekken.

Voor een impressie van het schoolgebouw, klik hier! En voor een impressie van het volledige bouwproject van de Leeuwenkuil klik hier!

Delen: